Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Samsung'un Yeni "Akıllı" Patenti!
Samsung, hemen her cihazın "akıllandığı" günümüzde, yeni patentiyle bu furyayı daha da ileri taşıyabilir.

Akıllı saat furyasıyla beraber gelen akıllı bilekliklerden sonra akıllı yüzük örnekleriyle de karşılaşmıştık hatırlarsanız. Birkaç marka bu yönde deneme ürünü yapmış, fakat kullanıcıların ilgisini çekmeyi pek başaramamıştı. Aynı dönemlerde Samsung'un da bu yönde çalışmaları olduğuna dair haberler çıkmış, hatta birkaç olası patent çizimi de paylaşılmıştı. Şimdi buna ilişkin yeni haberler geldi. Görünüşe göre Samsung yüzük işini ciddiye alıyor.

Sanıldığının aksine Samsung'un muhtemel akıllı yüzüğü tek başına çalışacak bir ürün olmaktan ziyade, diğer akıllı cihazları kontrol amaçlı kullanılacak. Öylesi bizce de daha mantıklı iken, Samsung'un sızan yüzük patentindeki bilgilere göre, Samsung bu yüzükle Gear VR kontrolü sağlama peşinde.

Gear VR üzerindeki navigasyon kontrolörlerini bu şekilde yüzüğe taşımayı uman Samsung, bunda ne derece kararlı elbette şimdilik fikrimiz yok. Öte yandan akıllı yüzük de şimdilik yalnızca sızıntı, resmi bir açıklama yok. Fakat Samsung'un böylesi bir ürüne sıcak bakma ihtimali bize de yakın geliyor. Zira nesnelerin interneti ve dolayısı ile akıllı ev konseptine bir hayli mesai harcayan Samsung, böylesi bir akıllı yüzük ile pek çok kontrolü parmak ucuna getirebilir.

Devir Patent Tescil Ofisi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili